Boekverkoop

ab-ban-fin-fin

Beste studenten,

Het begin van het tweede semester komt dichterbij en dat betekent dat je je studieboeken weer met flinke kortingen via Kleio bij boekhandel Athenaeum kunt bestellen. Je vindt hier niet alleen de boeken voor de verplichte vakken, maar ook voor alle keuzevakken!
Op de website vindt je de boeken die je aankomend semester nodig zult hebben, met een mooie korting. Zorg wel dat je eerst lid wordt van Kleio via deze link. Alleen dan kun je je boeken met korting bestellen en een jaar lang meedoen met de vele activiteiten die Kleio organiseert.

Met ingang van het nieuwe studiejaar hebben we een aantal veranderingen wat betreft de boekverkoop en boeken kopen in Atheneum Boekhandel. Volg het onderstaande stappenplan en je kan meteen je boeken ophalen bij Atheneum!

Kleio-leden krijgen met de nieuwe onlinekortingscode AMDiscount 15% korting op hun bestelling van niet-Nederlandstalige studieboeken en 5% op Nederlandstalige studieboeken.

Ook zullen de leden allemaal een QR-code ontvangen op de mail die 10% korting geeft op online bestellingen en op de boeken in de winkels van Atheneum op het Spui en Roeterseiland gedurende het jaar. Deze QR-code heb je nodig als je je boeken ophaalt in de winkel.

Wanneer je je studieboeken hebt besteld haal je deze niet meer op bij Kleio, maar gewoon bij Atheneum Boekhandel! Dit betekent dat je na je bestelling vrijwel meteen langs Atheneum kan fietsen om je boeken op te halen.

Je boeken bestel je op de volgende manier:

  1. Zorg dat je lid bent van Kleio! Indien je geen lid bent, kan je lid worden via deze link en krijg je verschillende kortingen.
  2. Vervolgens ga je naar de pagina van Atheneum Boekhandel via deze link.
  3. Selecteer de boeken die je nodig hebt voor het eerste semester en het desbetreffende jaar of track.
  4. Vul de kortingscode in die je via je je lidmaatschap bevestigingsmail hebt gekregen.

Succes!

Je kunt je boeken bestellen tot uiterlijk 14 februari!