Vereniging

Kleio is sinds 1929 de studievereniging voor studenten Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.

Ons bestuur en haar acht commissies maken het sinds jaar en dag mogelijk een zeer divers programma aan te bieden, bestaande uit excursies, studiereizen, lezingen, feesten, filmvertoningen en nog veel meer.

Naast diepgang zorgen wij ook wekelijks voor een hoop gezelligheid op onze verenigingsborrel, iedere dinsdag vanaf 21.00 uur in Café Diep (Nieuwezijds Voorburgwal 256-HS, Amsterdam).

Als Kleiolid profiteer je van kortingen op activiteiten en krijg je bij de boekverkoop aan het begin van elk semester korting op je studieboeken. Daarnaast krijgt ieder lid nog eens 10% extra korting krijgt op buitenlandse studieboeken uit de secties geschiedenis en kunst bij boekhandel Athenaeum!