Feco’s beerpong toernooi

Lieve Kleioten!

De boeken zijn afgestoft en de potloden zijn geslepen. Maar een nieuw blok betekent niet alleen dat de studie weer begint, de FeCo heeft namelijk weer een spannend evenement voor jullie in petto! Om het nieuwe jaar op een competitieve doch feestelijke manier in te luiden hebben wij op dinsdag 15 januari inplaats van de reguliere borrel een beerpong toernooi in elkaar gezet. Deze festieve competitie zal plaatsvinden in Het Huis van Iemand Anders (de naam van de locatie. We gaan helaas niet een huis van een feco-lid ruïneren, misschien een andere keer?)
Wat praktische informatie:

– Aanmelding gaat in teams, ieder team mag maximaal 4 leden tellen. Je meld je aan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSese0qIlop7q1hoY4EGolY_5sE6hbsKGoOtttPRkhEzfSJtmA/viewform?usp=sf_link
– De aanmeld prijs is €10 per team. (Dit is inclusief het bier dat tijdens de potjes beerpong in de cups zit)
– Er is een beperkt aantal teams dus vol=vol. Je hoort uiterlijk op 14 januari of je mee kan doen, zodra je hoort of je mee kan doen verzoeken we je om zo snel mogelijk de 10 euro over te maken naar: Kleio UvA NL36INGB0006131712. Geen betaling=geen deelname!!

Denk je dat jij en je vrienden de beste beerpongers zijn die de geschiedenisboeken ooit zullen kennen? Meld je dan nu aan op:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSese0qIlop7q1hoY4EGolY_5sE6hbsKGoOtttPRkhEzfSJtmA/viewform?usp=sf_link

UPDATE:

🍻 BIJNA VOL! 🍻

Het toernooi zit al bijna vol!!! Roep je vrienden bij elkaar en meld je snel aan voor een onvergetelijk potje beerpong.