Groot Kleio Dictee 2019

Dames en Heren, slijpt uw potloden!

Op 22 januari daagt de Onderwijscommissie jullie weer uit om jullie spellings vermogen te testen bij het grandioze Groot Kleio Dictee! Na het daverende succes van vorig jaar, hebben wij ook nu weer een fabeltastisch historisch verhaal voorbereid om jullie taalvermogen aan de kaak te stellen.


Waar vorig jaar de przewalskipaarden nog door het afgebrande Persepolis galoppeerden en we Caligula, “louter in een purperen mantel gekleed”, tegenkwamen op een bacchanaal feest, nemen we jullie ook dit jaar weer mee op een reis door de tijd.

De locatie is de enige echte Potgieterzaal van de UB, wat een van de mooiste zalen is die je daar kan vinden! Je kan alleen individueel meedoen. Het dictee zal bestaan uit twee delen met een pauze ertussen om je schrijfhand even wat rust te geven (en een biertje te nuttigen uit een van de aanwezige kratjes!). Bovendien is er ook dit jaar weer een mooie prijs voor de winnaar. De bekendmaking en uitreiking zal later op de avond rond 23:00 plaatsvinden in Café Diep. Het begint om 19:45, is klaar voor de borrel begint én het is GRATIS!

 

Schrijf je even in via de volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8I7yWLWYvkd4ZvKySKQ81g7CPqQlu6bW1VyJXwbm6tL1ofw/viewform?usp=sf_link

 

WAT: Het Groot Kleio Dictee 2019

WAAR: De Potgieterzaal in de UB

WANNEER: Dinsdag 22 januari vanaf 19:45

 

Liefs,

De Onderwijscommissie