Grote Kunstreis naar Sint-Petersburg met de Kucie

Dit jaar heeft de Kunstcommissie alles uit de kast getrokken om haar grenzen te verleggen. We nemen jullie dit jaar namelijk mee van 5 t/m 10 februari 2019 naar Sint-Petersburg!!!
De Hermitage, het Art Museum (met twintigste en eenentwintigste eeuwse kunst) en de vele tsarenpaleizen zijn slechts een schijn van wat we in het verre Rusland gaan beleven!
Geef Poetin een knuffel, start een revolutie of tik een litertje wodka achterover.


De stad kent onder bijvoorbeeld haar voormalige namen Petrograd en Leningrad niet alleen een rijke geschiedenis, maar ze heeft ook een gigantisch en divers aanbod aan kunst te bieden. Voor dat beetje extra diepgang zullen we ook dit jaar weer een docent meenemen. Zes dagen lang zullen we ons met 30 studenten en de docent baden is alles wat deze wereldstad ons te bieden heeft.

De reis duurt van 5 t/m 10 februari en kost slechts €275,- voor 6 dagen (€290 voor niet-leden)! Erg belangrijk voor deze reis is een geldig paspoort!!!
Hiernaast schijnt het in februari in Rusland nogal koud te zijn, dus tover alvast je bontjas en bontmuts tevoorschijn en schrijf je snel in om met de Kucie mee te gaan naar Sint-Petersburg!!! Deze reis kun je echt niet missen!

WAT: Grote Kunstreis
WAAR: Sint-Petersburg
WANNEER: 5 t/m 10 februari 2019
KOSTEN: €275,- leden €290,- niet-leden
AANMELDEN KAN TOT EN MET WOENSDAG 28 NOVEMBER 23:59 VIA DEZE LINK: https://docs.google.com/forms/d/1baH4nWP5rGS21ysMbDh8VsKop_SK9UVbxUyorf7DUcA/viewform?edit_requested=tru

LET OP: om bovenstaand formulier in te vullen, heb je een geldig paspoort nodig!

BELANGRIJKE INFO:
!!!De aanmeldperiode voor deze reis is maar 2 weken! Schrijf je dus snel in als je deze once in a lifetime reis mee wilt maken!!!
Bij te veel aanmeldingen zullen we op donderdag 29 november gaan loten.
De uiterlijke afmelddatum is zondag 2 december 23:59. Op dit moment is de definitieve deelnemerslijst bekend en zullen alle deelnemers een paspoort moeten aanleveren aan de Kucie!
De kosten voor de visums voor Rusland zijn inbegrepen, het aanvragen van een paspoort is voor eigen rekening.
NB: een geldig paspoort voor deze reis verloopt niet voor 11 augustus 2019 (6 maanden na vertrek)!