Introductieweekend 2019

Introductieweekend

INTRODUCTIEWEEKEND!

Lieve eerstejaarsstudenten, welkom bij Kleio! In het weekend van 13 tot 15 september vindt het Introductieweekend van Studievereniging Kleio plaats, hét weekend voor de eerstejaars. In drie dagen leer je je medestudenten kennen, dompel je je onder in sport- en spelactiviteiten en geef je je over aan alle Bonte Avond-taferelen. Hierbij is alles natuurlijk historisch verantwoord! Kortom: een ideaal weekend om het ijs te breken en kennis te maken met je medehistorici in spé!

Het weekend vindt plaats op 13-14-15 september op een kampeerboerderij vlakbij Doetinchem. We zullen in twee groepen vertrekken, dus maak je geen zorgen over werkgroepen op vrijdagmiddag, die kunnen gewoon gevolgd worden. Het weekend kost 60,-, incl. eten/drinken/overnachtingen/activiteiten. De reiskosten zijn echter niet inbegrepen.

Je kan je via onderstaande link aanmelden voor het introductieweekend. Meld je op tijd aan want wij hanteren een VOL=VOL regeling! Voor vertrek ontvang je nog een mail met extra informatie in verband met het weekend.
Komt er toch iets tussen of heb je twijfels? Je kan je tot dinsdag 10 september 12.00 kosteloos afmelden. Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar introductie@kleio-amsterdam.nl.

Let op: je moet lid zijn van Studievereniging Kleio om deel te nemen aan het Introductieweekend. Ben je nog geen lid? Vul dan gauw het volgende formulier in: https://kleio.genkgoweb.com/

WAT: Kleio’s Introductieweekend
WANNEER: 13-14-15 september
VOOR WIE: alle nieuwe Geschiedenisstudenten
KOSTEN: 60 euro
HOE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJu-6umen-dRF3j4mZyWKlIgWAfQgCpXAf44Bmc0CS7NEQng/viewform?usp=sf_link

We hopen jullie allemaal de 13e te zien bij het nu al legendarische Introductieweekend!

Liefs,

de Introductiecommissie