Kleio’s familiedag

Heb je altijd al een keer aan je ouders willen laten zien wat je allemaal uitspookt op de Oudemanhuispoort? Is het tijd te tonen waar tot laat in de avond wordt gestudeerd op het Bushuis? Of stellen je oom en tante altijd vragen en zijn ze te nieuwsgierig? Wees dan welkom op Kleio’s enige echte FAMILIEDAG!

Op vrijdag 13 april vindt Kleio’s Familiedag plaats. Deze dag wordt georganiseerd om je familieleden mee te nemen naar de collegezaal en om te laten zien waar je heel wat uren van je leven spendeert. Het doel van de Familiedag is om je familie een kijkje te geven in je (dagelijkse) leven op de Universiteit van Amsterdam.

Tijdens de Familiedag zullen we luisteren naar twee korte colleges van twee geliefde docenten om een impressie te krijgen hoe het is om een (Kunst)Geschiedenisstudent te zijn. Allereerst zal dr. Willem Melching (gespecialiseerd in Duitsland/nieuwste geschiedenis) aan het woord zijn. Vervolgens zal dr. Wendelien van Welie (gespecialiseerd in vroege middeleeuwse kunst) een presentatie houden.
Daarna zal er gelegenheid zijn om je familie rond te leiden door de Oudemanhuispoort en Bushuis, waarna we afsluiten met een gezellige borrel. De locatie voor de borrel wordt nog bekend gemaakt!

Wees welkom en neem je ouders, opa en oma, broertjes of zusjes of aanhang mee naar Kleio’s Familiedag!

Geef je op via deze link!