Kleio’s Stageweek

Tegenwoordig voelen steeds meer studenten de druk om een CV op te bouwen met relevante stages, vrijwilligerswerk of andere relevante nevenactiviteiten. Daarmee probeert de Toekomstcommissie jullie een handje te helpen. Na het succes van vorig jaar, organiseert Kleio ook dit jaar in de week van 13 t/m 17 mei wederom de Stageweek!

Als student kun je tijdens de Stageweek een dag meelopen bij verschillende instanties om je enigszins te kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt. Zo kunnen geschiedenis alumni en andere werknemers uit o.a. de media, het onderwijs en het bedrijfsleven jou een kijkje geven achter de schermen van de dagelijkse gang van zaken. Zij kunnen je vertellen wat ze daar precies doen en hoe ze daar precies gekomen zijn. Ben je bijvoorbeeld benieuwd wat er allemaal gedaan wordt bij het Parool? Of heb je altijd al willen weten wat een historicus kan betekenen bij het opsporen van bommen uit de Eerste of Tweede Wereldoorlog? In de stageweek kun je een idee krijgen van wat je later graag wil gaan doen (of juist niet).

Woensdag 17 april zullen om 08:00 uur de aanmeldingen opengaan. Je hebt dan tot en met woensdag 24 april 23:59 uur om je aan te melden. Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen met daarin jouw eerste en tweede voorkeur. Dit formulier zal woensdag 17 april om 08:00 uur online komen. Je kunt ook aangeven geen voorkeur te hebben. LET OP: VOL = VOL en wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Meld je dus zo snel mogelijk aan om verzekerd te zijn van een stageplek!


Bij deze een link naar Brief stageweek 2019. Hierin kan je alvast rondsnuffelen naar wat jou een interessante stageplek lijkt! Komende dagen zullen er nog een paar berichtjes verschijnen met informatie over diverse stages!