Korte Kunstreis Londen

Hello everyone!

Dit jaar zal Kleio’s Kunstcommissie op 2 november met het vliegtuig naar de andere kant van de zee vliegen om nog snel voor de Brexit een bloody cool kunstbezoek te kunnen plegen aan een van de mooiste steden van Europa.


In drie dagen zullen wij deze herfst Londen binnenstebuiten keren en jullie meenemen langs alle kunst die de stad te bieden heeft, van oude weelde (waaronder dé Atheense schat van het Parthenon) tot moderne prachtwerken. De veelzijdige stad (met wel 170 musea!!) biedt een mix van klassieke architectuur, contemporaine graffiti en bekende meesterwerken van toen en nu aan. Daarnaast is er een hoop gezelligheid zodat we ons ’s avonds na een dag vol kunstigheden kunnen begeven naar de pub om samen te genieten van een Britse pint. Cheers!

Net zo excited als wij? Brilliant! Voor slechts €135 kun je als Kleio-lid mee op deze bijzondere kunsttrip van 2 t/m 4 november. De prijs voor niet-leden bedraagt €145.

Aanmelden kan t/m 16 oktober 2018 23:59 via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1M8PjrOLIutvn8dt06Y5o4FA2gn4YsCHNyb8Gdl9hQoQ/viewform?edit_requested=true
Afmelden (zonder te betalen) kan t/m vrijdag 19 oktober 2018 23:59.

Wees er snel bij!
Bij te veel aanmeldingen zullen we gaan loten.