Met de Onco naar de Nacht van de Geschiedenis

Het is een nacht… van de Geschiedenis!

Zaterdag 27 oktober is het weer zo ver, de Onderwijscommissie organiseert haar eerste activiteit van het studiejaar: een bezoek aan de Nacht van de Geschiedenis in het Rijksmuseum!

Een avond vol kunst, lezingen en gezelligheid in een van de mooiste musea van Nederland staat er voor de boeg. Geen dikke rijen aan mensen voor de Nachtwacht met selfiesticks, maar een bescheiden handje aan geïnteresseerden met een lekker drankje in de hand (wie herinnert zich de prosecco’s met munt en aardbei van vorig jaar nog?). Ieder jaar organiseert het Rijksmuseum misschien wel het historische evenement van het jaar. Voor de sterk omlaag gedreven prijs van een schamele 20 euro kan jij hier bij zijn! Met grote sprekers als Maarten Prak, Jonathan Israel en zelfs Fresku (ja de rapper) staat de avond in het teken van ‘Opstand’.

Nu is het een avond niet compleet zonder een mooie pre-party natuurlijk en daarom hebben wij geregeld dat we voor maar 12,50 pp kunnen eten en drinken van te voren in het enige echte Thai Food Café 66! Graag aangeven of je komt! Informatie hierover volgt nog.

VOL=VOL
Schrijf je in via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSFewEK7RkLBjS9AX6OstczyxhMzkrFCb9Amu4cbPI8RJ-lw/viewform?usp=sf_link


UPDATE:

De inschrijvingen zijn zo snel gegaan dat we nu al volzitten!

Is het je nou niet gelukt om een plekje bij ons te bemachtigen? Niet getreurd! We zetten het inschrijfformulier nu weer open en dan kom je terecht op een wachtlijst in het geval dat iemand toch niet kan.
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeSFewEK7RkLBjS9…/viewform…