Onco’s Historische Boottocht met Clé Lesger

Nu de prille lente is aangebroken, introduceert de Onderwijscommissie opnieuw een historische boottocht. Gezien het grote enthousiasme van vorig jaar, zal Clé Lesger met ons wederom de woeste Amsterdamsche baren trotseren. Vrijdagmiddag 17 mei 15:00 vertrekken we vanaf het Bushuis, vervolgens zullen we door de plantagebuurt en een deel van het centrum varen.

Legendarisch verteller dr. Lesger is universitair docent Sociale en Culturele Geschiedenis aan de UvA en gespecialiseerd in onder andere de geschiedenis van Amsterdam. Voor zijn laatstverschenen boek Het winkellandschap van Amsterdam werd hij benoemt tot Professor van de Winterprijs 2015. Dr. Lesger zal jullie kennis van Amsterdam op deze boottocht dus rijkelijk aanvullen en vergroten.

DUS op vrijdag 17 mei verzamelen we om 15:00 voor het Bushuis. Het is belangrijk dat je er echt om 15:00 bent zodat we op tijd kunnen vertrekken. De Onderwijscommissie zal zorgen voor de nodige (alcoholische) consumpties. Hou rekening met het wispelturige Hollandse klimaat; stop in je tas een kleurrijke regenponcho en/of een flacon factor vijftig.

VOL = VOL dus wees op tijd met aanmeren voor deze Clégendarische boottocht!

WAT: Cruisen met Clé 2k2019
WANNEER: vrijdag 17 mei
HOE LAAT VERZAMELEN: 15:00
HOEVEEL: € 7,50
UITERLIJKE AFMELDDATUM & BETALINGSDEADLINE 10 mei
HOE: aanmelden kan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9yXhCGLUbewOiZYnXmrJsYbih57mWwJdNsf6lo8E1diG-XA/viewform?usp=sf_link