Opening commissiesollicitaties

Tijdens de Halfjaarlijkse ALV zijn de sollicitatieperiodes voor twee commissies opengegaan! Lees hieronder de verdere beschrijving van de Introductiecommissie en de Lustrumcommissie.

INTRODUCTIECOMMISSIE

Lieve Kleioten,

Namens de Inte Ro Co willen we jou drie vragen stellen.

1. Ben jij een gezelligheidsdier?
2. Ben jij een aanpakker?
3. Houd je van een uitdagend klusje?

Indien je op al deze lastige vragen ‘ja’ geantwoord hebt, nodigen wij jou van harte uit te solliciteren voor Kleio’s Introductiecommissie!

Bij de Introductiecommissie help je onder andere mee met de uitvoering van de Matchingdag, help je mee bij de Intreeweek en organiseer je het befaamde Introductieweekend. Vind je het leuk om nieuwe gezichten te betrekken bij onze gezellige vereniging, dan is deze commissie geschikt voor jou.

Vanaf vandaag kan je solliciteren, dit doe je door te mailen naar introductie@kleio-amsterdam.nl. Voeg in je mail een motivatiebrief toe van max. 1 A4’tje, waarin je uitlegt waarom we jou nodig hebben bij de commissie. Iedereen die een mail verstuurt, wordt gegarandeerd uitgenodigd op een gesprek. De deadline voor de sollicitatiemail is 1 maart 23:59.

Wij kijken uit naar jouw mailtje!

Plopperdeplop,

De Introco

LUSTRUMCOMMISSIE

In het aankomende studiejaar viert Kleio haar 18e lustrum! Om ervoor te zorgen dat de negentigste verjaardag van de verenging groots gevierd gaat worden, ontwaakt de Lustrumcommissie Kleio uit haar schoonheidsslaapje van vijf jaar. Deze commissie zal in het lustrumjaar de verenging voorzien van extra spetterende activiteiten en zal daarnaast de almanak in elkaar zetten. Om er zeker van te zijn dat dit een groot succes gaat worden, zal deze commissie anderhalf jaar actief zijn.

We zijn momenteel op zoek naar drie enthousiaste commissieleden! We willen de commissie graag vullen met jong en oud talent, van doorgewinterd commissielid tot gemotiveerde eerstejaars. Lijkt het jou leuk om het komende halfjaar alvast te brainstormen over het lustrumjaar? Stuur dan nu een mailtje voor 27 februari met een korte motivatiebrief en CV naar lustrum@kleio-amsterdam.nl!