SGN on the beach

De zomer komt eraan, je ‘summerbody’ is klaar, maar je studiegenoten gaan hem deze zomer niet kunnen aanschouwen? Wees niet gevreesd, de SGN is er voor jou!
Op vrijdag 7 juni organiseert de SGN haar laatste activiteit van het jaar. Samen met alle studieverenigingen Geschiedenis uit Nederland gaan we bij het strandpaviljoen ‘Strand oog in al’ samen een middagje sporten op het strand. Onder andere beachvolleybal, Ultimate Frisbee en een heuse zandkastelenwedstrijd zal voor eens en altijd bepalen welke geschiedenisstudenten de meester van het strand zijn.
Vanaf 14:00 trappen we af en tegen 18:00 zal een foodtruck iedereen voorzien van een heerlijk diner, om daarna samen gezellig de dalende zomerzon te bekijken. De kosten voor deze megagezellige stranddag bedragen slechts €10,- (inclusief eten). Dus ben jij het zat Duitsers hun kuilen op strand van Scheveningen te ontwijken, heb je zin in een goeie beachparty of ben je gewoon razend enthousiast na de SGN-dag? Schrijf je dan nu in via onderstaande link bij jouw vereniging!
Tot de zevende!

Tickets:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdycWtGml1HcDtCrVEnZJfVHP_csGvo4jDSenjXqQ75k-Crfw/viewform?vc=0&c=0&w=1