Sollicitaties KIFcommisie & Introductiecommissie geopend

Na de Halfjaarlijkse ALV op 13 februari, zijn nu officieel de sollicitaties geopend voor de Introductiecommissie en de KIFcommissie! Lijkt het je leuk om in een Kleiocommissie te zitten en hou je van dingen organiseren of met een redactie stukken schrijven? Stuur je sollicitatie dan in voor vrijdag 23 februari 17.00! 

KIFcommissie

Het is zover: een jaar nadat de legendarische KIF uit de jaren 70 nieuw leven is ingeblazen, maak ook jij nu een kans om je bij deze gezellige redactie te voegen. Na een paar dolkomische edities wuift een deel van de redactie ons vaarwel, en daarom zijn de eenzame doch dappere achterblijvers op zoek naar een paar enthousiaste en creatieve redacteuren om onze commissie te versterken. Ben jij de KIF-redacteur waar wij naar op zoek zijn? Kom je om in de inspiratie? Ben je in het bezit van een zwarte coltrui? Klim in de pen en stuur vóór vrijdag februari 17.00 je sollicitatie (maximaal 1 a4tje) naar kif@kleio-amsterdam.nl, dan nodigen we uit voor een gesprek!

Introductiecommissie

Als lid van de Introco houd je je bezig met het organiseren van alle activiteiten voor de nieuwe Geschiedenis- en Kunstgeschiedenisstudenten. Zo speel je een rol bij de matchingsdagen, draag je bij aan de Intreeweek en organiseer je begin september het Introductieweekend. Vind je het leuk om dingen te organiseren en heb je zin om mensen een warm welkom te geven bij Kleio? Meld je dan aan bij de Introductiecommissie! De commissie bestaat nu uit twee bestuursleden, dus er is volop ruimte voor nieuwe enthousiastelingen. Stuur je sollicitatie vóór vrijdag 23 februari 17.00 in naar introductie@kleio-amsterdam.nl, waarna een gesprek zal volgen.