Toekomstmarkt Geschiedenis en Studievereniging Kleio

Voor het eerst zal alle informatie van alle minoren, masters en extracurriculaire activiteiten binnen de universiteit verenigd zijn op één locatie. De Toekomstcommissie van Kleio organiseert in samenwerking met de opleiding Geschiedenis een Toekomstmarkt met alle informatie over studeren binnen de bachelor, maar ook na je bachelor.

In de kelder van de Oudemanhuispoort is woensdag 3 april een oriëntatiemarkt. Deze vindt plaats van 13:00-15:00 uur en is openbaar toegankelijk voor alle studenten geschiedenis. Aanmelden voor de markt is niet nodig. Loop gewoon even langs! Spreek bijvoorbeeld mastercoördinatoren aan over de inhoud van hun master, verschillende tijdschriften over het publiceren van je onderzoekspapers of zie de prospecten in van het brede aanbod aan minoren dat onze universiteit te bieden heeft.

Wil je echter advies over studeren buiten de bachelor? Alle informatie over studeren in het buitenland zal ook aanwezig zijn. Daarnaast kun je ook kijken naar stagemogelijkheden.

Kortom: alles is aanwezig op deze oriëntatiemarkt. De kelder van de Omhp bevindt zich onder de trap als je binnenkomt. Tot dan!