Voetbaltoernooi der Geesteswetenschappen

Het afgelopen jaar hebben we weer met trots onze rood-witte en/of oranjehemden mogen dragen! De prestaties van Ajax en Oranje hebben ertoe geleid dat voetbal weer interessant is als gespreksthema bij de wekelijkse borrel. Nu de helden zijn uitgeraasd en met vakantie zijn gegaan, is het aan ons om deze lijn voort te zetten.

Op 28 juni organiseert Faculteitsvereniging ALPHA het jaarlijkse Voetbaltoernooi der Geesteswetenschappen. Kleio is zoals gewoonlijk van de partij om te strijden voor de felbegeerde bokaal! Wil jij Kleio een handje helpen dit doel te bereiken? Of heb jij simpelweg zin om een middagje achter een bal aan te rennen? Schrijf je dan nu in!

Deze dag wordt gehouden op Sportpark V.V.A. Spartaan, gelegen aan de Laan van Spartaan. Het zal in de middag plaatsvinden. De exacte tijden zullen nog volgen. Je kunt je opgeheven als team of als individu (dan word je ingedeeld bij een team). Teams bestaan uit zeven spelers, waarvan er minstens drie dames in een team moeten zitten. Bij meer spelers kun je ook altijd wissels inzetten. Er is ruimte voor meerdere teams per vereniging!

WAT: Voetbaltoernooi der Geesteswetenschappen
WAAR: VVA Spartaan
WANNEER: 28 juni
KOSTEN: €14 per team
AANMELDEN: Geef je in teams of als individu op door vòòr 19 juni 2019 een mail te sturen naar secretaris@kleio-amsterdam.nl