Bestuursinformatieavond

Lijkt het je leuk om te solliciteren voor het volgende bestuur van Kleio? Maar heb je nog veel onbeantwoorde vragen? Kom dan naar de Bestuurs-informatieavond! Naast een grandioos Kleiojaar zullen de aankomende bestuursleden ook nog eens plaatsnemen in het lustrumjaar. Het lustrumjaar zal zorgen voor nog meer evenementen, verantwoordelijkheden en vooral nog meer gezelligheid!

Maar wat doen de bestuursleden eigenlijk dat hele jaar op die stoffige zolder? Doet de penningmeester meer dan appjes sturen en wat is in godsnaam SGN? Wat kan je verwachten van een bestuursjaar en wat komt er allemaal bij kijken?

Antwoord op al jullie vragen wordt gegeven op maandag 20 mei. De huidige bestuursleden zullen allemaal iets vertellen over hun functie. Ook zal de functie van commissaris intern worden toegelicht. Omdat volgend jaar een lustrumjaar betreft zal ook dit worden uitgelegd door leden van de Lustrumcommissie. Verder zullen wij de sollicitatieprocedure bespreken en is er natuurlijk ruimte voor alle brandende vragen.

Na deze avond zullen de sollicitaties openen voor de functie algemeen lid in de Sollicitatiecommissie en zal ook deze commissie en functie worden besproken. Kom dus ook als je hier benieuwd naar bent.

WAT: Bestuurs- en Sollicitatiecommissie-informatieavond van Kleio
WANNEER: Maandag 20 mei
HOE LAAT: inloop 19.15, start 19.30-20.30
WAAR: PCH 1.05
VOOR WIE: iedereen die interesse heeft in het Kleiobestuur of de Sollicitatiecommissie!