Informatieavond Bestuur & Soco

INFORMATIEAVOND BESTUUR / SOCO

Denk je erover na om te solliciteren voor het leukste bestuur van Nederland, aka het 91ste bestuur van Kleio, maar heb je nog veel onbeantwoorde vragen? Kom dan naar de online informatieavond over bestuur zijn bij Kleio en lid worden van de Sollicitatiecommissie! Dit is de kans om al je vragen te stellen aan ervaren bestuursleden. Deze vindt op 11 mei om 20.00 uur plaats via Zoom. De link naar de Zoomsessie wordt een kwartier van te voren in dit evenement gedeeld.

Wat doet een Kleiobestuur eigenlijk? Is de secretaris echt alleen maar aan het notuleren? Waar hangt de Commissaris Extern zoal uit? Wat zijn de voor- en nadelen van een bestuursjaar? Al deze brandende vragen zullen de huidige bestuursleden antwoord geven. Zij vertellen iets over hun functie, de sollicitatieperiode en over het Algemeen Lid van de Sollicitatiecommissie. Mocht je interesse hebben in het bestuur of de Soco kom dan vooral (virtueel) langs!

Van 4 tot en met 24 mei zijn namelijk de sollicitaties voor het 91ste bestuur en de Sollicitatiecommissie geopend! Stuur vóór zondag 24 mei 23:59 uur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@kleio-amsterdam.nl om uitgenodigd te worden op gesprek als je graag onderdeel wil uitmaken van het 91ste bestuur van Kleio. Je kunt open, voor een specifieke of voor verschillende functies solliciteren. Aankomende week zullen elke dag informatiefilmpjes gepost worden op Facebook en Instagram over de verschillende functies binnen het bestuur.
Tevens zullen de sollicitaties openen voor de functie Algemeen Lid in de Sollicitatiecommissie. Als je interesse hebt in deze functie stuur dan je motivatiebrief vóór 24 mei 23:59 uur naar info@kleio-amsterdam.nl.

WAT: informatieavond bestuur/Soco bij Kleio
WANNEER: 11 mei
HOE LAAT: 20.00 uur
WAAR: Zoom, via deze link
VOOR WIE: iedereen die interesse heeft om te solliciteren voor het Kleiobestuur of de Sollicitatiecommissie