Krea met de Kucie

Wat hebben we een beeldschoon jaar gehad. De grenzen van het continent zijn bezocht, de grootste namen in de Kunstgeschiedenis zijn gespot, nationale trots ontstond bij bezoekjes aan de top van de Ballet- en Orkestwereld, wat hebben we genoten.
De Kucie is jullie dankbaar voor dit mooie jaar. We hadden het niet anders kunnen wensen. Graag willen wij jullie uitnodigen voor een laatste creatieve uitspatting! Zoals gebruikelijk is het nu aan JULLIE om de kunstenaar te zijn op onze slotactiviteit! We gaan er weer lekker KREA tegenaan, dit jaar met de gouden terugkomst van Schilderen/Kliederen/Kunstwerken maken met de Kucie.
Op woensdag 12 juni verzamelen we ‘s middags met z’n allen aan het IJ om onze creatieve geest de vrije loop te laten. Er zal bier, snacks, doeken en verf zijn! De Kucie zal zelfs nog een inleidend praatje geven in de algemene schilderkunstkennis om je op een leuk pad te zetten om je creatie mee te beginnen. Sluit je allen aan en kijk met ons terug op dit jaar! En als je dit jaar nog niet de kans heb gehad om mee te gaan, meld je vooral aan voordat het jaar voorbij is! Geen verplichtingen, slechts kunst, bier en zon.
We zien jullie graag tegemoet!

WIE: Iedereen die van zon/kunst/gezelligheid/bier houdt
WAT: Schilderen met de Kucie
WANNEER: Woensdag 12 juni vanaf 15:00
WAAR: Aan het IJ (Precieze locatie wordt nog bekendgemaakt!)
HOE: Met al je creatieve vermogen
HOEVEEL: 2,- voor leden, 3,- voor niet-leden

AANMELDEN VIA:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe016hLEmoPe-oceAyCo_H8XXY2WIblWK4fHABp1Rt8envFVg/viewfor