Liftwedstrijd 2019

Het moment dat je wist dat zou komen is eindelijk hier! Het moment dat menig Kleioot massaal in een vervoersmiddel van een wildvreemde stapt met als doel zo snel mogelijk op de eindbestemming terecht te komen. ‘De wedstrijd van de lamme arm’ is er een voor avontuurlijke Kleioten die geen gebrek hebben aan doorzettingsvermogen. Deze wedstrijd van de opgestoken duim staat garant voor gekke chauffeurs, waanzinnige verhalen en bovenal enorm veel reisplezier met je compagnon. Met andere woorden het is bijna tijd voor KLEIO’S JAARLIJKSE LIFTWEDSTRIJD.

De afgelopen jaren heeft menig Kleioot de gekste, leukste, spannendste avonturen mogen meemaken onderweg. Wij weten dat we die hoge standaard minimaal kunnen aantikken in het weekend van 14 op 15 juni. We vertrekken op vrijdag 14 juni vanaf het Amstel Station om 08:00. Hier zal je te weten krijgen waar je die dag naar toe moet liften. Indien je, zoals een van de bestuursleden afgelopen jaar was overkomen, vast komt te zitten ergens in een uithoek van Europa dan zullen er meerdere sleepwagens onderweg zijn om je daar weg te halen. We zullen aan het einde van de dag (15 juni) weer terug zijn in Amsterdam. We zien het liefst dat jullie je inschrijven in duo’s van een jongen en een meisje!

De kosten van dit weekend zal €40 (€45 voor niet-leden) bedragen, wat inclusief overnachting/ontbijt/terugreis naar Amsterdam is, over te maken naar NL36INGB0006131712 t.n.v. Kleio UvA Amsterdam met als beschrijving ‘Liftwedstrijd’. De uiterlijke betalingsdeadline is 10 juni.

VOL=VOL

Schrijf je in duo’s in tot en met 28 mei 23:59 via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeqorcucZBt8dd1Z1JYcJvy3dS-c5ub22Pg0uVGz4Bc6xIEQ/viewform?usp=sf_link
(Afmelden tot en met 30 mei 23:59)

WAT: Liftweekend 2019
WANNEER: 14 en 15 juni
KOSTEN; €40 voor leden. €45 voor niet-leden.