Lunch met het College van Bestuur

LUNCH MET HET COLLEGE VAN BESTUUR

Hierbij nodigen wij jullie graag uit voor een lunch met de voorzitter van het College van Bestuur mevr. Geert ten Dam op donderdag 9 januari van 12.30 tot 13.30 uur.

De reden dat deze lunches worden georganiseerd is dat het College van Bestuur veel waarde hecht aan persoonlijk contact, daarom wordt regelmatig geluncht met een groepje studenten of medewerkers om te praten over wat hen bezig houdt. Tijdens dit CvB-uurtje wordt geen agenda gehanteerd en kan alles besproken worden. Verwacht tijdens de gesprekken geen beloftes of toezeggingen, maar wel een luisterend oor en oprechte interesse.

Als UvA-student ben je verbonden aan een universiteit die wil inspireren en grenzen wil verleggen. We willen hoge kwaliteit leveren op gebied van onderwijs, onderzoek en innovatie. Een ambitie die we alleen gezamenlijk kunnen realiseren. Het College van Bestuur wil daarom graag weten hoe jij het studeren aan de UvA ervaart, wat de belangrijkste uitdagingen zijn waar je mee te maken hebt, welke kansen je voor jezelf ziet maar ook voor onze universiteit en wat volgens jou aandachtspunten zijn.

Omdat we vinden dat de beste gesprekken in een kleinschalige en informele setting plaatsvinden, is er per lunch-sessie plaats voor ca. twintig personen. Dit zal plaatsvinden op de Kleiokamer in het Bushuis. Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/DerRf4Evzi4hCteL7