Lustrum

CORONAVIRUS UPDATE

De UvA heeft na de persconferentie van het kabinet op 12 maart enkele maatregelen getroffen vanwege het Coronavirus. Zo is fysiek onderwijs tot en met 1 juni afgeschaft en zullen de tentamens ook niet doorgaan. Voor meer updates van de UvA kan je hier terecht. Ook wij als studievereniging moeten noodgedwongen enkele maatregelen treffen om zo iedereen veilig en gezond te houden.
De Lustrumcommissie en het bestuur hebben daarom besloten om de Lustrumweken en de Lustrumreis niet door te laten gaan. Aangezien het onduidelijk is hoe de situatie er tegen die tijd uitziet willen wij dit risico niet nemen. De viering voor ons 90-jarig bestaan laten we ons uiteraard niet ontgaan en dus wordt er hard gewerkt om de Lustrumweken en Lustrumreis te verplaatsen naar een later moment in dit studiejaar. Hier komt binnenkort meer informatie over.


Kleio bestaat 90 jaar en viert daarom in het academisch jaar 2019/2020 haar 18e lustrum!

Hiervoor is een speciale Lustrumcommissie in het leven geroepen. Deze commissie plant en organiseert verschillende activiteiten in teken van het lustrum door het jaar heen. Hou deze pagina goed in de gaten of like ons op Facebook om niks te missen van het lustrum!

Overzicht van het lustrumjaar (tot nu toe):

⁃ Op 21 oktober 2019 bestaat Kleio precies 90 jaar! Om de verjaardag groots te vieren staat op 25 oktober het Lustrumgala gepland.
⁃ In april vinden de Lustrumweken plaats. Deze twee weken zullen volledig in het teken staan van het lustrum. Elke commissie zal een extra spetterend activiteit organiseren. Daarnaast zal het lustrum afgesloten worden met een echte Lustrumreis!
⁃ In de laatste weken van het academisch jaar zal de almanak worden uitgegeven! In dit boek kan je terugblikken naar alle mooie momenten van de afgelopen vijf jaar bij Kleio.

Bekijk hier onze vlog van het Lustrumgala!