Lustrumreis

LUSTRUMREIS 2020: BERLIJN!

Sinds het voorjaar van 2018 ging Kleio gehuld in een donkere sluier. Ondanks jaren van plezier en vertier besloot de Filmcommissie het over een andere boeg te gooien: het betekende het einde van Berlijn. De Fico was plekmoe en alhoewel Porto en Dublin fijne uitstapjes zijn, verlangt menig Kleioot weer naar de Wilde Renate, het City Stay Hostel en natuurlijk een (werkende) bus van Bob. De Lustrumreis zal een combinatie zijn van Kleio’s mooiste reizen: verwacht een kroegentocht zoals die van de Reisco, kunstzinnige verlichting waarvan je dacht dat alleen de Kucie het kon bieden, historische verdieping die we kennen van de Onco en Toeco, de bestemming van de Fico en de onvergetelijke avonden waar de Feco berucht om is.
Hoe vier je het Lustrum beter dan met een oude geliefde? In april 2020 keren wij terug naar waar Kleio haar voetafdruk al menigmaal heeft achtergelaten. Zijn jullie er klaar voor?

Voor slechts 135 euro (niet-leden betalen 145 euro) kunnen ouderejaars nog een keer naar de stad van zoveel goede herinneringen en kunnen nieuwe leden zich onderdompelen in oude verhalen. Bij deze prijs zijn drie nachten in het hostel, de reis met Bob en alle activiteiten inbegrepen.

Wat: Kleio’s Lustrumreis naar Berlijn
Waar: Berlijn?
Wanneer: wordt nog bekendgemaakt
Hoeveel: 135 euro voor leden (niet-leden 145 euro)
AANMELDEN KAN TOT 4 FEBRUARI 2020 23:59