Lustrumweken

CORONAVIRUS UPDATE

De UvA heeft na de persconferentie van het kabinet op 12 maart enkele maatregelen getroffen vanwege het Coronavirus. Zo is fysiek onderwijs tot en met 1 juni afgeschaft en zullen de tentamens ook niet doorgaan. Voor meer updates van de UvA kan je hier terecht. Ook wij als studievereniging moeten noodgedwongen enkele maatregelen treffen om zo iedereen veilig en gezond te houden.
De Lustrumcommissie en het bestuur hebben daarom besloten om de Lustrumweken en de Lustrumreis niet door te laten gaan. Aangezien het onduidelijk is hoe de situatie er tegen die tijd uitziet willen wij dit risico niet nemen. De viering voor ons 90-jarig bestaan laten we ons uiteraard niet ontgaan en dus wordt er hard gewerkt om de Lustrumweken en Lustrumreis te verplaatsen naar een later moment in dit studiejaar. Hier komt binnenkort meer informatie over.


De Lustrumweken zijn bijna aangebroken! Van 30 maart tot 12 april organiseren de commissies van Kleio talloze feestjes, borrels en activiteiten om het achttiende lustrum te vieren! We beginnen de Lustrumweken met een openingsavond, georganiseerd door de Lustrumcommissie, het bestuur en een bijdrage van de KIFcommissie. Op dinsdag heeft de Onderwijscommissie een interview over Kleio’s geschiedenis voor ons in petto. Donderdag 2 april organiseert de Feestcommissie een best of all feco activiteit, verwacht een fecoshow, bierpong en karaoke. Op maandag 6 april heeft de Toekomstcommissie op een nostalgische locatie een heuse reünie-borrel opgezet. Op de tweede dinsdag van de Lustrumweken kunnen we Kleio’s talent aanschouwen op het Fico Filmfestival. De kunstzinnige uitspattingen van onze geschiedenis studenten zullen voor het eerst tentoon worden gesteld door de Kunstcommissie. De feestelijke weken zullen worden afgesloten met de Lustrumreis naar Berlijn!

Het overzicht van de Lustrumweken kan je terugvinden in dit evenement. In de aankomende dagen zullen de activiteiten online komen te staan en kan je ze hier terugvinden. Hou de Facebook dus goed in de gaten! Bij vragen kunnen jullie mailen naar lustrum@kleio-amsterdam.nl.

Hopelijk zien we jullie terug bij een van de activiteiten!


De evenementen:

30 maart: Openingsavond + Uitgave Lustrum KIF

31 maart: Kleio in de jaren zeventig: interview

2 april: Best of Feco

6 april: Kleio’s Reünieborrel

7 april: Het Fico Filmfestival

8 april: Kucie’s Kunsttentoonstelling

9 – 12 april: Lustrumreis