Nacht van de Geschiedenis met de Onco

Naar de Nacht van de Geschiedenis met de Onco!

Zaterdag 26 oktober is het weer zo ver, de Onderwijscommissie organiseert haar eerste activiteit van het studiejaar: een bezoek aan de Nacht van de Geschiedenis in het Rijksmuseum!
Tijdens deze avond kan je genieten van kunst, lezingen, debatten, interviews en heel veel gezelligheid in een van de mooiste musea van Nederland. Dit jaar staat de avond in het thema ZIJ/HIJ. In het jaar dat we 100 jaar vrouwenkiesrecht vieren kijkt de Nacht van de Geschiedenis terug op de vraag: hoe zijn genderverschillen historisch gevormd? Met sprekers als Marita en Alma Mathijsen, Mathieu Segers, Els Kloek, Valentijn de Hingh, Geertje Mak en vele anderen wordt dit thema aangekaart. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om het museum te bewonderen zonder dat er dikke rijen aan mensen voor de Nachtwacht staan. Ook wordt de avond als vanouds afgesloten met een drankje en DJ in het atrium. Voor de sterk omlaag gedreven prijs van een schamele 20 euro kan jij hier bij zijn!

Voor meer informatie over programma van de avond: https://www.rijksmuseum.nl/nl/nacht-van-de-geschiedenis

Naast dit alles in het Rijksmuseum zullen voorafgaand aan de Nacht met elkaar gaan eten om zo de avond gezellig te openen. Dit wil je toch niet missen? We gaan van tevoren gezellig een hapje eten bij de Bazar Amsterdam! Let op! Dit is op eigen kosten.

VOL=VOL

De uiterlijke afmelddatum en betalingsdeadline is 21 oktober 23:59.

Schrijf je in via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWWaboopNFX7GkQvJrp1c4Z0yfwt5qsrmN1uJfD8nkpGW6dg/viewform?usp=sf_link

WAT: Nacht van de Geschiedenis met de Onco
WANNEER: zaterdag 26 oktober van 20:00 tot 01:00
KOSTEN: 20 euro voor Kleioleden