Onco’s Boekenborrel in het IISG

GRATIS BOEKENBORREL IN HET IISG

Elk semester is het weer raak, je staat in de Athenaeum Boekhandel op het Spui met je zuurverdiende DUO centjes voor een handboekje of twee, wat externe literatuur voor een onderzoek en nog “een echte aanrader” van je favoriete docent. Ja, om je academische boekenkast op te vullen moet je nou eenmaal dokken, of kan dat ook op een andere manier?

Donderdag 18 april organiseert de Onderwijscommissie dit jaar weer in samenwerking met het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis (IISG) een GRATIS Boekenborrel! De archieven van het IISG puilen wederom uit van de academische, historische werken en zullen weer deels geleegd moeten worden. Daarom zal de Onderwijscommissie samen met het IISG deze honderden werken etaleren in het IISG, waarvan jullie mee mogen nemen wat jullie maar kunnen dragen. Tevens zullen wij in het IISG een kleine bar inrichten zodat jullie tussen het boeken-zoeken door jullie dorst kunnen lessen.

De deuren openen om 19:00 en we sluiten de tent weer rond 23:00.
Wees erbij en mis deze unieke kans niet om die lege boekenplanken eindelijk te kunnen vullen met de meest interessante werken!

Wanneer: Donderdag 18 april
Hoelaat: 19:00-23:00
Waar: Het IISG (Cruquiusweg 31, Amsterdam)