Opening Commissiesollicitaties! (ACCO en INTROCO)

OPENING COMMISSIESOLLICITATIES!

ACQUISITIECOMMISSIE

Kleio heeft er sinds gisterenavond weer een spiksplinternieuwe commissie bij: de Acquisitiecommissie!

Ben jij geïnteresseerd in leren ‘netwerken’?
Wil jij je meer verdiepen in de zakelijke kant van de vereniging?
Weet jij altijd de beste dealtjes te vinden, waar je ook bent?
Dan is de Acco op zoek naar jou!

De Acquisitiecommissie benadert bedrijven en instanties die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in het sponsoren van de vereniging of willen samenwerken aan projecten. Als lid van de Acco zal je niet zozeer bezig zijn met het organiseren van activiteiten, maar vooral met het contact onderhouden/zoeken met externe partijen via de telefoon, mail of postduif.

Klinkt dit als iets voor jou? Stuur dan voor 11 maart een mail naar acquisitie@kleio-amsterdam.nl met je motivatie (max 1 A4’tje)!

***********************************************************************

INTRODUCTIECOMMISSIE

Lieve allemaal,

Vanaf nu zijn de sollicitaties voor de Introductiecommissie geopend! Als lid ben je onder andere bezig met een steentje bij te dragen aan de Matchingdag, de Introductiedag en als kers op de taart help je uiteraard met het organiseren van het beroemde Introductieweekend. Dit jaar worden de grenzen verlegd en zullen we ons tussen de zeehonden op Texel bevinden! Lijkt het je leuk om alle nieuwe geschiedenisstudenten te verwelkomen bij Kleio? Meld je dan aan bij de Introductiecommissie! Stuur je sollicitatie mét maximaal 1 a4’tje motivatie voor 11 maart in naar introductie@kleio-amsterdam.nl.