Rillige Spelavond met de Reisco

Hola Kleioten,

Terwijl alle pas gevormde commissies met frisse koppies het nieuwe jaar zijn ingaan, heeft de ReisCo er al een tiental bijeenkomsten opzitten. Met bloed, zweet en tranen wordt er hard gewerkt om in april/mei wederom een geweldige Grote Reis neer te zetten! Wij hebben er nu al zin in!
Om te voorkomen dat jullie met totale vreemden op reis gaan, hebben we voor jullie een fantastische SPELAVOND met halloweenthema voorbereid. Er worden door de avond heen in verschillende rondes een aantal spellen gespeeld om te testen of jullie mondiale kennis toereikend genoeg is voor zo’n grote internationale reis. Uiteraard maak je kans op geweldige PRIJZEN! Er valt een prijs te winnen voor het beste team bij de spelletjes, maar ook voor de best griezelig verklede globetrotter is er een prijs!
Hoe gaat dat in zijn werk? Meld je aan via onze mail, reis@kleio-amsterdam.nl, in teams (met teamnaam) van maximaal 4 man sterk. Meld je snel aan van vol = vol! Zorg dat je om 21:00 in Café DIEP bent, dan kunnen we op tijd beginnen.

Auf wiedersehen!

WAT: Reisco Spelavond
WANNEER: 29 oktober 21:00
WAAR: Café DIEP
LEUK: Oui