Sollicitaties Reiscommissie 2020/2021 Geopend!

Lieve reizigers,
Door erbarmelijke omstandigheden kon de Grote Reis waar iedereen zo naar uitkeek niet doorgaan. Desondanks zullen wij afscheid moeten nemen van de veteranen die dit jaar binnen de commissie de kar hebben getrokken. De Reiscommissie is opzoek naar vers bloed, jong talent om onze commissie aan te vullen en ervoor te zorgen dat we volgend jaar weer een daverende reis neer kunnen zetten.

De ReisCo organiseert elk jaar een reis van 10 dagen waarin we met circa 50 kleioten drie steden bezoeken in verweglanden. De reis barst van culturele trekpleisters, grootse gezelligheid, maar vooral historische sensatie.

Wil jij meebepalen over de bestemming van volgend jaar? Vind jij het leuk je helemaal onder te dompelen in de kunst, cultuur en andere randzaken van alle curieuze bestemmingen die de Reisco aandoet? Solliciteer dan voor de Reiscommissie 2020/2021!

Omdat de reis dit jaar niet is doorgegaan is iedereen welkom om te solliciteren. Jong, oud, eerste of tweedejaars, stuur een motivatiebrief van een A4’tje waarin je beschrijft waarom jij geschikt bent voor deze commissie naar reis@kleio-amsterdam.nl!

Stuur deze motivatiebrief uiterlijk 7 juni om 23.59. De gesprekken volgen een week later.

Liefs,
Wessel van Arnhem, David Batelaan, Carlijn Verweij en Stijn van Duijn