Boekverkoop

Beste studenten,

Een nieuw studiejaar vol met nieuwe kansen en colleges! Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe collectie studieboeken bij. Waar kun je deze beter bestellen dan bij Athenaeum Boekhandel met de Kleio-boekenkorting?

Op de website van Athenaeum vind je de boeken die je aankomend semester nodig zult hebben, met een mooie korting. De site geeft aan welke boeken je nodig hebt voor elk studiejaar! Verder vind je hier niet alleen de boeken voor de verplichte vakken, maar ook voor alle keuzevakken!
Zorg wel dat je eerst lid wordt van Kleio via deze link. Alleen dan kun je je boeken met korting bestellen en een jaar lang meedoen met de vele activiteiten die Kleio organiseert. Kleio-leden krijgen met de nieuwe onlinekortingscode:
-15% korting op studieboeken tot en met half september (alle talen) (LET OP: de korting op studieboeken geldt alleen wanneer deze in een fysieke Athenaeum boekenwinkel gekocht worden, online geldt de korting niet op studieboeken)
– De rest van het jaar 10% korting op niet-Nederlandstalige boeken (hiervoor geldt wel de online kortingscode)
– De reguliere studentenkorting van 5% op Nederlandstalige boeken als je er meer dan één bestelt! (Hiervoor geldt wel de online kortingscode)

Volg het onderstaande stappenplan en haal daarna gelijk je boeken op bij Athenaeum!

  1. Zorg dat je lid bent van Kleio! Indien je geen lid bent, kan je lid worden via deze link en krijg je verschillende kortingen.
  2. Vervolgens ga je naar de pagina van Atheneum Boekhandel via deze link.
  3. Klik vervolgens op KLEIO.
  4. Selecteer de boeken die je nodig hebt voor het eerste semester en het desbetreffende jaar of track.
  5. Vul de kortingscode in die je via de mail na je inschrijving hebt ontvangen. 
  6. De rest van het jaar kun je gebruik maken van de kortingscode  die hebt gekregen in de mail van Kleio. 

Succes!

Heb je geen kortingscode ontvangen in je mail maar ben je wel lid van Kleio? Stuur even een mailtje naar secretaris@kleio-amsterdam.nl!