Toekomstcommissie

Wij als historici in spe zijn altijd alleen maar bezig met de geschiedenis, maar we moeten niet vergeten ook nog een beetje bezig te zijn met de toekomst, want die ziet er toch niet zo rooskleurig uit voor ons geschiedenisstakkers? Om ons daarvoor nog een hart onder te riem te steken, hebben we de Toekomstcommissie. De Toekomstcommissie organiseert veel toekomstgerichte activiteiten, zoals de CV-cursus, het Toekomstdiner en de belangrijke stageweek. Terwijl de ToeCo ons helpt succesvolle historici te worden, staan ze ook nog eens klaar voor de alumni van Kleio. Kleio bestaat namelijk al sinds 1929 en moet dus ontzettend veel oud-leden hebben. De ToeCo vindt het belangrijk dat deze oud-leden met huidige studenten in contact komen, zodat studenten zich een beeld kunnen vormen van hun mogelijke latere carrière en dat is dat natuurlijk hard nodig in deze tijden van intellectuele duisternis. Daarnaast is het natuurlijk gewoon gezellig om oude studiegenoten weer eens te ontmoeten en voor de echte historici onder de alumni, zal een al dan niet aan de UvA gelieerde onderzoeker zo nu en dan een lezing houden. Al met al is ons ToeCo dus van alle markten thuis.

Bent u als Kleio-alumnus nu toevallig op deze website beland, mail de Toekomstcommissie dan vooral, zodat we in contact met u kunnen komen! Ons e-mailadres is toekomst@kleio-amsterdam.nl.

Wil je meer weten over de Toekomstcommissie of wil je op de hoogte blijven van hun activiteiten? Ga naar hun Facebook of @toekomstkleio op Instagram.

Contact opnemen kan via: toekomst@kleio-amsterdam.nl

Klik op de foto om de rest van de commissieleden te bewonderen!Afgelopen activiteiten van de Toekomstcommissie: