Lustrumgala

Het is zover! Kleio is bijna 90 en dat moet gevierd worden. We trappen het Lustrumjaar daarom groots af met een gala voor leden, alumni en introducés. Kleio is 21 oktober officieel jarig, maar omdat dit in de tentamenweek plaatsvindt en we dan allemaal een weekje opgesloten zitten in de UB of studiezolder verplaatsen we het feestje naar vrijdag 25 oktober.

Ben je net nieuw bij Kleio? Dan is dit de uitgelezen kans om te kijken waar je nu eigenlijk terecht in bent gekomen en om die leuke studiegenoten te laten zien hoe je eruitziet als je niet om negen uur college hebt.

Je gaat al wat langer mee als je de Prins, Havelaar en Diep kan vergelijken, mee bent geweest naar de Berlijnreis met de (kapotte) bus of alle drie de bestemmingen van de Battlefieldtour van je bucketlist kan strepen. Als dit zo is, kan je dit gala natuurlijk niet missen. Vier de verjaardag van de vereniging die voor zo veel fantastische verhalen, borrels, vriendschappen en reizen heeft gezorgd.

Als je al een tijd afscheid hebt genomen van Kleio kom je natuurlijk omdat afscheid nemen niet bestaat! Roep je studievrienden weer bijeen en kom herinneringen ophalen onder het genot van een biertje. En nee, jullie zijn niet oud, de eerstejaars worden gewoon steeds jonger!!!

Of je dus nieuw bent bij Kleio, al een tijdje bekend bent of als je deze prachtvereniging al een tijd geleden hebt verlaten. DIT IS HET MOMENT! Neem je (oude) studiemaatjes mee, drink een drankje, luister naar onze sprekers en dans vervolgens tot het licht wordt.

De aankomende weken zullen wij het programma verder bekend maken. Houd het evenement daarom goed in de gaten! Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in.

Veel liefs,

De Lustrumcommissie 2019-2020

WAT: Kleio’s Lustrumgala
WAAR: Westergasterras
WANNEER: 25 oktober van 21:00-03:00
DRESSCODE: Gala
HOEVEEL: 12,50 voor (ere)leden en 15 euro voor niet-leden
HOE: via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6j4TXv0P9AJjqnsDnEPM4nwZb0xlpo-QkIWqJ7BqPPp1SFQ/viewform?usp=sf_link
WAAROM: jouw liefde voor Kleio

Bekijk hier onze vlog van het Lustrumgala!