Word lid

Word lid van Kleio!

Ga jij aankomend studiejaar een bachelor Geschiedenis aan de UvA beginnen? Of ga jij een master in een dergelijke richting doen? Zoek jij naast jouw studie ontspanning, ondersteuning en gezelligheid? Word dan lid van Kleio! Kijk bij vereniging om te zien wat Kleio precies is of check de nieuwspagina om te zien welke activiteiten en reizen er aan komen.

Met ingang van het studiejaar 2014-2015 is Kleio met een nieuw contributiesysteem gaan werken. Volgens dit systeem zal Kleio jaarlijks geld incasseren via een automatische incasso. Na vier jaar wordt u automatisch uitgeschreven. De contributie bedraagt: jaar 1: €25,-, jaar 2: €10,-, jaar 3: €10,- en jaar 4: €10,-. Door het formulier hieronder in te vullen ga je akkoord met de voorwaarden  die aan deze machtiging verbonden zitten en met het huishoudelijke reglement van Kleio en word je officieel lid van Kleio. Hierdoor kan je niet alleen tegen korting mee op ontzettend veel leuke, interessante en gezellige activiteiten en reizen, maar krijg je ook nog eens bijna zo’n 20% korting op je studieboeken!

*LET OP: Je moet om het formulier volledig in te kunnen vullen binnen het formulier naar beneden scrollen. Pas wanneer je op ‘Verzenden’ hebt geklikt, is de aanmelding compleet.

**Na de aanmelding en de machtiging via dit formulier krijg je een bevestigingsmail met daarbij de kopie van jouw machtiging. 

Schrijf je in door op het blauwe ‘Word lid van Kleio’ hieronder te drukken! Zo wordt je doorgestuurd naar ons inschrijfformulier.

 

Word lid van Kleio

 

Ervaar je problemen met het Word-Lid-formulier? Stuur gerust een mail naar secretaris@kleio-amsterdam.

Om je uit te schrijven voor Kleio moet er een mail gestuurd worden naar secretaris@kleio-amsterdam.nl met naam en uitschrijven als onderwerp.

Wil je na je vierjarige lidmaatschap opnieuw lid worden voor een jaar? Mail dan naar secretaris@kleio-amsterdam.nl en maak zelf €10,- over naar Kleio UvA, NL36INGB0006131712.

Als je je ingeschreven hebt is het mogelijk om een account aan te maken op de website, hiermee krijg je toegang tot de foto’s.

Maak hier je account aan! 

Laat een reactie achter