De Feco Terrassentocht

Het einde van activiteiten is nog niet in zicht! Integendeel, de Terrassentocht van de FeCo kan toch zeker niet ontbreken.

Na anderhalf jaar wachten is hij er dan toch eindelijk. De allereerste fysieke post-corona FeCo-activiteit op 11 juni! Om de (eenen)negentigste verjaardag van onze geliefde vereniging te organiseren heeft de Feestcommissie een heerlijk nostalgische tocht georganiseerd om door de stad te kunnen lopen. Zoals menig ervaren Kleioot zal weten organiseert de FeCo jaarlijks een kroegentocht waar men in kleding met een
historisch thema angstaanjagend grote hoeveelheden alcohol achterover werkt. De maatregels van Mark en Hugo laten dit echter nog niet toe, dus daarom wordt er speciaal voor het lustrum een terrassentocht georganiseerd.
Deelnemers lopen een nostalgische tocht langs voormalige borrelcafés en uitgaanslocaties om hun herinneringen aan de vele FeCo-activiteiten op te halen. Ondertussen zullen deelnemers verschillende opdrachten maken en vragen beantwoorden in een FeCo- en Lustrumthema. Tussen de route door worden er tussenstops ingelast bij enkele terrassen van onze favoriete kroegen en daarnaast zullen er op verschillende plekken FeColeden klaarstaan om shotjes uit te delen zodat er zoals vanouds weer een angstaanjagende hoeveelheid alcohol kan worden genuttigd!

Wij kijken er naar uit, schrijf je hier in!