Grote Kunstreis 2022: Rome

Lieve Kleioten,

De Kucie heeft de afgelopen weken niet stil gezeten en ondanks de nieuwe maatregelen houden we goede moed om volgend jaar veilig te kunnen reizen. Dus heb jij goede herinneringen aan de vorige kunstreizen naar Marrakech of St. Petersburg? Of kan je juist niet wachten om mee te gaan op je eerste Grote Kunstreis? Ben jij de gure wind, regen en kou nu al zat? En heb je zin in een zonniger vooruitzicht? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Verwacht een beetje zon, overheerlijk eten en een overdosis aan culturele schatten, want de Grote Kunstreis zal dit jaar naar Rome gaan!

Oudheid fanaten zullen hun hart kunnen ophalen in deze prachtige culturele stad. Maar ook als je spontaan PTSS krijgt wanneer je aan het Oudheid tentamen denkt zal je hier aan je trekken komen. Beeld je eens in: wandelend langs de Tiber met het plafond van de Sixtijnse Kapel nog vers op je netvlies. Een muntje gooien in de Trevifontein waardoor al je wensen uit zullen komen. Zoveel pizza en pasta als je hartje begeert. Wat wil een Kleioot nou nog meer?!

Ga met ons mee op Grote Kunstreis en dompel jezelf 6 dagen lang onder in al het moois wat Rome te bieden heeft. De Kucie zal jullie meenemen naar de mooiste musea en bezienswaardigheden in een uitgebreid programma. Daarnaast zal er natuurlijk meer dan genoeg tijd zijn om te genieten van alle culinaire hoogstandjes die de stad te bieden heeft. Schrijf je nu in! Carpe diem!

Wat: Grote Kunstreis 2022
Waar: Rome!
Wanneer: 15-20 maart 2022
Prijs: 280,- voor leden, 295,- voor niet leden
Hoe: Meld je aan tot 11 januari 2022 23:59 door hier te klikken!!