Grote Reis 2023!

Lieve Reizigers, het is eindelijk tijd voor de grote onthulling!! De Grote Reis 2023 is bekend gemaakt. Wij als reiscommissie hebben een mega spannende, leuke en interessante reis voor jullie georganiseerd, die dit jaar langs maar liefst VIER steden in drie verschillende landen gaat!!

We beginnen dit jaar in STRAATSBURG, klein Parijs met een Duits historisch centrum die ontzettend veel te bieden heeft op het gebied van Europese politiek. In deze charmante stad kun je op een Franse baguette een Duits curry worstje leggen. Tweede op het programma: NEURENBERG. Deze stad met een rijk verleden vol hoogte- en dieptepunten kent een interessante geschiedenis waar we gedurende de reis bij stil zullen staan. De volgende stad op de lijst: WROCLAW. Deze Poolse stad zal voor velen nog onontdekt terrein zijn, maar op reis snel een favoriet worden. Wroclaw is rijk aan geschiedenis, kent prachtige architectuur en is de ideale plek voor studenten. Wij eindigen dit jaar in DRESDEN. Tijdens de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd, maar tegenwoordig een prachtige stad die zeker niet over mag worden geslagen op deze reis. Bewoond door vele verschillende inwoners maakt dat deze stad vol interessante verhalen zit.

Kom met ons 10 dagen lang de geschiedenis van deze steden ontdekken, je onderdompelen in de cultuur, versteld staan van de architectuur, nieuwe vrienden maken en de tijd van je leven hebben!

Ben je net zo enthousiast als wij om op GROTE REIS 2023 te gaan? Meld je nu aan via deze link!

Wat: Grote Reis 2023
Waar: Straatsburg, Neurenberg, Wroclaw en Dresden
Wanneer: 28 april t/m 7 mei
Prijs: €390 voor leden, €405 voor niet-leden