Grote Reis 2024!

Lieve reizigers van Kleio, na maandenlange spanning is eindelijk onthuld waar we naartoe gaan op de Grote Reis van 2024! We hebben drie fantastische steden in drie verschillende landen voor jullie uitgekozen om jullie ook dit jaar weer van een spectaculaire reis te voorzien.

De eerste stad die wij zullen bezoeken is het prachtige en spannende Brno. Deze befaamde studentenstad is met name bekend door diens uitgebreide aanbod aan cafés en clubs, maar ook het daarbij behorende bier. Het heeft minstens net zo veel historische bezienswaardigheden, waaronder gotische kathedralen en een huiveringwekkend ossuarium.
Daarna rijden we door naar de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana. Met een lange geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse nederzetting Emona, kent de stad veel verschillende historische invloeden. Ljubljana staat ook bekend om diens perfecte architectonische combinatie van de barok en Art Nouveau stijlen, wat de stad een sprookjesachtig uiterlijk geeft. Dat kan echter ook door die heerlijke wijn komen die ze daar hebben.
Onze laatste bestemming is het schone Triëst. Een prachtige stad, gelegen aan niet enkel de Italiaanse en Sloveense grens maar ook nog eens de Middellandse Zee! Als lange strandwandelingen niet je ding zijn, kun je ook urenlang door de stad struinen en fantastische koffie drinken. De stad barst van de historische bezienswaardigheden en musea, prosecco en mooie natuur.

Het wordt een geniale reis van 10 dagen lang, waarin we de geschiedenis van deze steden zullen ontdekken, onszelf gaan onderdompelen in de cultuur, naar de pracht en praal zullen staren en vooral heel veel plezier zullen maken met elkaar! Nog niet overtuigd? Bekijk dan dit leuke bekendmakingsfilmpje!

Net zo enthousiast over deze reis als wij? Meld je dan vanaf nu tot en met 12 maart 23:59 aan via deze link!

Wat: Grote Reis 2024
Waar: Brno, Ljubljana en Triëst
Wanneer: 25 april t/m 5 mei
Prijs: €375,00 voor leden & €400,00 voor niet-leden

Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door: