KB-ALV

Het is bijna zo ver! Nog even en dan zal op de KB-ALV de Sollicitatiecommissie de leden voor het nieuwe Kandidaatsbestuur presenteren. Een week van tevoren zullen de stukken online komen te staan. Mocht je zelf stukken willen insturen voor deze ALV kan dat door te mailen naar voorzitter@kleio-amsterdam.nl voor vrijdag 11 juni 23.59.
De KB-ALV zal fysiek plaatsvinden in Oudemanhuispoort lokaal D0.08. Er staat een link op de site en in onze bio om je aan te melden om bij de ALV aanwezig te zijn. Omdat de KB-ALV in een UvA gebouw plaatsvindt, moet je je studentenpas meenemen. Verder verwachten we dat je niet komt als je corona gerelateerde klachten hebt of als jij of een van je huisgenoten corona heeft. Meld je dan af door te mailen naar secretaris@kleio-amsterdam.nl We verwachten dat er genoeg plek is voor iedereen die wilt komen, maar anders werken we met de regeling VOL=VOL.
Natuurlijk kunnen wij in deze tijd niet vragen van mensen om fysiek ergens heen te komen. Vandaar dat we ook een online alternatief voor deze mensen bieden voor als mensen thuis willen/moeten blijven. Ook als de zaalcapaciteit gevuld is, zullen mensen die de ALV willen bijwonen dat online moeten doen.
Ohja, waarschijnlijk mogen we van de UvA geen alcohol schenken. Het wordt dus een ALV met fris.
WAT: de KB-ALV
WAAR: Omhp D0.08 en zoom
WANNEER: Dinsdag 15 juni 16.00
WAAROM: Om het prachtige KB te zien en om weer eens een fysieke ALV bij te wonen!!!!!!!

https://us02web.zoom.us/j/83551637684?pwd=V0JONzVWejhpbWU5bVloOFVhd05ZUT09

Meld je hier aan!