Kucie Night Walk

In deze donkere lockdown dagen en na de grote teleurstelling van de afgelaste Grote Kunstreis heeft iedereen wel wat behoefte aan een beetje licht in de duisternis. Daar heeft de Kucie wat op bedacht! Donderdag 20 januari organiseren wij namelijk een wandelroute langs de lichtgevende kunstwerken van het Amsterdam Light Festival! Op het startpunt krijgt elk groepje van ons een wandelroute met informatie over de kunstwerken, die dan zelfstandig kan worden gelopen. Ook krijgt iedereen van ons een warme glühwein of chocolademelk én een goodie bag voor onderweg met een kleine (alcoholische) versnapering om je warm te houden en iets te knabbelen voor tijdens het wandelen.

Nu hoor ik je denken: wat gaat dit grapje dan kosten? Nou goed nieuws: helemaal niks! Dus in plaats van een route van €7,50 te moeten kopen bij de organisatie van het Amsterdam Light Festival zelf, krijg je die bij ons voor niks, noppes, nada.

Dus wacht niet langer, trommel je favoriete lawa matties op en trek die wandelschoenen aan!

WAT: wandelroute Amsterdam Light Festival
WANNEER: donderdag 20 januari, start tussen 18.00 en 20.00
HOE: aanmelden via de link in bio, groepjes van max. 4 personen (1 aanmelding per groepje, dus geen individuele aanmeldingen!!) Mocht je met meer dan 4 willen lopen, meld je dan in meerdere groepjes aan 🙂
HOEVEEL: GRATIS!!!! (Aan niet-leden vragen we het luttele bedrag van 2,-💡)

Meld je hier aan!!