Opening Commissiesollicitaties

Lieve allemaal,

Vanaf vandaag kun je solliciteren voor een commissie bij Kleio!! Heb jij zin om leuke activiteiten/reizen te organiseren voor én met gezellige mede-Kleioten? Solliciteer dan vooral voor één of meerdere commissies!!
Vanaf morgen zal iedere dag een ander account het Kleio account overnemen om zichzelf en de commissie voor te stellen. Volg ook zeker de commissie pagina’s, zij zullen de komende dagen meer informatie geven en meer inzicht geven in wat zij doen.

Om verder kennis te maken met onze verschillende commissies, organiseren wij op volgende week dinsdag 28 september een Speeddate Borrel!! Deze zal plaatsvinden in Café de Gaeper en hier kun je commissieleden spreken die je meer kunnen vertellen over de activiteiten, vergaderingen en je vooral enthousiast maken om ook commissielid te worden! Ook de OC zal hierbij aanwezig zijn! Wees vooral welkom om te daten met de commissies en je prangende vragen te stellen, of gewoon om gezellig een biertje doen. Wel belangrijk: Coronatoegangsbewijs is verplicht.

WAT: Speeddate Borrel
WANNEER: 28 September 20.00 – 00.00
WAAR: Café de Gaeper