Overdrachts-ALV

Helaas moeten wij jullie mededelen dat de Overdrachts-ALV van morgen (dinsdag 21 september) niet door zal gaan door persoonlijke omstandigheden. De borrel, die aansluitend zou plaatsvinden, gaat om dezelfde reden ook niet door. Wij zullen zo snel mogelijk de nieuwe datum, waarop de Overdrachts-ALV en borrel zullen plaatsvinden, aan jullie doorgeven. 

Alvast bedankt voor jullie begrip.

 

 

Dinsdag 21 september is het zover! Het 91ste bestuur van Kleio treedt officieel af en het 92ste bestuur volgt hen op. Tijdens de Overdrachts-ALV presenteert het 91ste bestuur hun verslag van het tweede semester en zal het 92ste bestuur hun beleidsplan presenteren. Verder is de ALV het moment om met elkaar in gesprek te gaan over de vereniging.
De ALV zal plaatsvinden in P.C. Hoofthuis zaal 1.05. De inloop is vanaf 19:00 en om 19:10 starten we met de ALV. Na de ALV zullen we de overdracht vieren met een borrel. Houd onze sociale media en de website in de gaten voor meer info over de borrel!

Dinsdag 14 september zullen de stukken online worden geplaatst. Voor vragen, opmerkingen of ingezonden stukken kunnen jullie altijd mailen naar: voorzitter@kleio-amsterdam.nl tot 16 september 23:59!

Aanmelden voor de ALV kan via de website of link in onze bio!

Meld je hier aan!
Hopelijk tot dan!

WAT: overdracht 91ste naar 92ste bestuur
WANNEER: dinsdag 21 september 19:00 uur inloop
WAAR: PCH 1.05
VOOR WIE: alle leden van Kleio!