Bestuurssollicitatieperiode geopend

Word jij het 92ste bestuur van Kleio?
Wil jij onderdeel uitmaken van het bestuur van onze gezellige studievereniging? De leukste ervaring van je studietijd hebben en tegelijkertijd een heleboel leren als bestuurslid?
De sollicitatieperiode voor het volgende bestuur is nu geopend!
Aankomende week zal er meer informatie op onze sociale media verschijnen over wat het inhoud om een bestuursjaar te doen en over de verschillende bestuursfuncties. Houd deze dus goed in de gaten! Ook zal er op 22 april een bestuursinfo-avond plaatsvinden, dus houd deze avond vrij, mocht je interesse hebben!
Je kunt tot 17 mei 23:59 uur solliciteren door je CV en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@kleio-amsterdam.nl. Het is mogelijk om open, voor een specifieke bestuursfunctie, of voor verschillende functies te solliciteren. Hierna zal je op gesprek worden uitgenodigd.
Verder kan er in dezelfde periode gesolliciteerd worden voor de functie als Algemeen Lid van de Sollicitatiecommissie. Lijkt het jou leuk om te helpen met het zoeken en samenstellen van een nieuw bestuur? Stuur dan je motivatiebrief naar sollicitatie@kleio-amsterdam.nl.

WAT: Opening sollicitatieperiode 92ste bestuur en algemeen lid sollicitatiecommissie
WANNEER: 7 april t/m 17 mei
HOE: Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@kleio-amsterdam.nl
WAAROM: Omdat je deel uit wil maken van het allerleukste bestuur!!!