Cabaret met de Kucie

Heb jij in de afgelopen maanden Netflix helemaal uitgekeken? Ben je inmiddels wel toe aan wat ander vermaak? Zoek niet verder!
De kunstcommissie neemt je graag mee naar Cabarestafette in de Kleine Komedie voor een avond vol vermaak in de vorm van cabaret, stand-up en kleinkunst!
De Cabarestafette biedt al decennialang een podium aan nieuwe, getalenteerde kleinkunstenaars, comedians en cabaretiers. Dit jaar zal de voorstelling bestaan uit drie acts door de artiesten Grof Geschud, Lisa Ostermann en Vlamousse. Ze zingen, standuppen,
vertellen, hakken, schuren, doen nadenken en zetten op het verkeerde been.
De Kleine Komedie zorgt er natuurlijk voor dat er binnen het publiek 1,5 meter afstand wordt gecreëerd, zodat je cultuur kan snuiven en social distancen tegelijk!

De voorstelling zal plaatsvinden op 10 september om 19:30. Aangezien dit erg vroeg in het collegejaar is, bieden we de activiteit aan onder voorbehoud dat er genoeg animo is. Dus vul de bijgevoegde google form in als je mee wil en als er genoeg leden interesse tonen (er is plek voor 20 leden), organiseren we een mooi cultureel tripje naar de Kleine Komedie! We laten je uiterlijk maandag 7 september weten of we je meenemen naar het cabaret. Deze voorstelling biedt voor een studentenprijsje een hoop vermaak en je krijgt er een biertje bij, dus we hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!

Wat: Cabarestafette
Waar: De Kleine Komedie (Amstel 56-58, Amsterdam)
Wanneer: 10 september 2020 om 19:30
Prijs: €11,-
Hoe: https://forms.gle/dYRBAP71tHqcRe4b9