Kleio’s Introductiedag (VOL)

Lieve eerstejaars,

De beste tijd van je leven als student in Amsterdam is pas begonnen en Studievereniging Kleio ontvangt jullie allemaal met open armen! De studievereniging voor alle geschiedenisstudenten aan de Universiteit van Amsterdam biedt een goede weg om nieuwe vrienden te maken op je net begonnen studie. Zelfs in tijden van corona!

Zo zal er op zaterdag 12 september een ware Introductiedag plaatsvinden. Dit is hét moment om je nieuwe medestudenten te leren kennen. Wij, de Introductiecommissie, hebben een leuk programma opgesteld vol met spellen om het ijs te breken. En dit alles voor noppes! De activiteit zal opgesplitst worden in twee shifts, waardoor er meer dan genoeg deelnemers mee kunnen doen en er tegelijkertijd op een verantwoorde manier wordt omgegaan met de coronamaatregelen.

Je kan je via de onderstaande link aanmelden voor de Introductiedag. Vul het formulier vooral naar waarheid in. Kort na je aanmelding zal je een mail ontvangen met extra informatie over de activiteit en de opgestelde regels om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Verder zullen er meerdere gezondheid checks over de mail gestuurd worden om veiligheid te waarborgen. Wij kunnen dit vanzelfsprekend niet zonder jullie hulp.

Let op: VOL=VOL. Als lid van Studievereniging Kleio krijg je voorrang op dit evenement. Eén van de vele redenen om je aan te melden als je dat nog niet eerder had gedaan. Lid worden kan hier: https://kleio-amsterdam.nl/word-lid/

De activiteit zit inmiddels vol! Wil je toch nog graag mee? Schrijf je in, want dan kom je op de wachtlijst terecht. Mocht iemand zich afmelden kan jij misschien toch nog mee!

Wil je je afmelden? Mail dan naar introductie@kleio-amsterdam.nl. Zo kan je plekje door een nieuwe deelnemer opgevuld worden. Dit kan tot 10 september 23:59.

WAT: Kleio’s Introductiedag
WANNEER: 12 september 13:00-16:00
WAAR: CREA, Nieuwe Achtergracht 170
VOOR WIE: Nieuwe geschiedenisstudenten
KOSTEN: Gratis
MELD JE AAN: https://forms.gle/6Bvzrd2Bwu3hV2WY8

We zien graag zo veel mogelijk van jullie verschijnen op 12 september en kijken er erg naar uit!

Liefs,

De Introductiecommissie

N.B. Lees en houd je aan: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19