Dagje Arnhem met de Reisco

Lieve Kleioten,

Om alvast even op te warmen voor de Grote Reis organiseert de Reiscommissie een dagje Arnhem! In deze leuke stad wordt namelijk een expositie van schilder- en beeldhouwkunst onder het naziregime in Duitsland, onder de naam ‘Kunst in het Derde Rijk – Verleiding en afleiding’ tentoongesteld in Museum Arnhem.

We verzamelen op de dag zelf om 12:00 op het station van Arnhem waarvandaan we met zijn alle naar het museum gaan. Ter plaatse krijgen wij een rondleiding door het museum van Hanco Jürgens; onderzoeker, docent en medewerker bij het instituut van Duitse Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Hij zal ons bezoek verrijken met zijn enorme kennis over het onderwerp. Natuurlijk is er op deze dag ook genoeg ruimte om van de stad te genieten aan de hand van een gezamenlijke wandeling tot ongeveer 16:00 en een drankje achteraf.

Als het je leuk lijkt met ons mee te gaan, kun je je aanmelden via dit formulier! Voor het bezoek geldt dat de prijs €4,- is voor leden, €5,- voor niet-leden is en gratis op vertoon van de museum- of ICOM kaart. Geef aan welke voor jou van toepassing is en vergeet niet je studentenpas, museum- of ICOM kaart mee te nemen! De reiskosten zijn niet inbegrepen dus vergeet niet je ov-kaart mee te nemen. Aanmelden kan tot 16 februari en VOL = VOL.

Wie: Jij, de reiscommissie en Hanco Jürgens!
Wat: Dagje Arnhem
Waar: Arnhem en Arnhem Museum
Wanneer 28 februari
Prijs: Leden: €4,- en niet-leden: €5,- (uitzondering voor mensen met een museum- of ICOM kaart)