Gezocht: 93ste bestuur van Kleio!

Word jij het 93ste bestuur van Kleio?

Wil jij een jaar lang deel uitmaken van het bestuur van onze mega gezellige studievereniging? Meegaan met alle reisjes en activiteiten die Kleio rijk is? Ervaring opdoen als bestuurslid terwijl je samenwerkt als een hechte groep? De sollicitatieperiode voor het nieuwe bestuur is vanaf NU geopend! 

Aankomende week zal er meer informatie op onze sociale media verschijnen over wat het inhoudt om een bestuursjaar te doen en over de verschillende bestuursfuncties. Houd deze dus goed in de gaten! 

Ook zal er volgende week maandag (16 mei) een bestuursinfo-avond plaatsvinden waarna we aansluitend biertjes gaan drinken met de aanwezigen, dus houd deze avond vrij, mocht je interesse hebben!

Je kunt tot 29 mei 23:59 uur solliciteren door je CV en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@kleio-amsterdam.nl. Het is mogelijk om open, voor een specifieke bestuursfunctie, of voor verschillende functies te solliciteren. Hierna zul je op gesprek worden uitgenodigd. 

Verder kan er tot 22 mei 23:59 gesolliciteerd worden voor de functie als Algemeen Lid van de Sollicitatiecommissie. Lijkt het jou leuk om te helpen met het zoeken en samenstellen van een nieuw bestuur? Stuur dan je motivatiebrief naar sollicitatie@kleio-amsterdam.nl. 

WAT: Opening sollicitatieperiode 92ste bestuur en Algemeen lid Sollicitatiecommissie

WANNEER: 9 mei t/m 29 mei (voor algemeen lid SoCo is dat t/m 22 mei) 

HOE: Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@kleio-amsterdam.nl

WAAROM: Het leukste jaar van je studietijd meemaken :))))