INFORMATIEAVOND BESTUUR / SOCO

Denk je erover na om te solliciteren voor het leukste bestuur ooit, wil jij deel uitmaken van het 93ste bestuur van Kleio, maar heb je nog veel vragen waar je mee zit? Kom dan maandag naar de informatieavond over bestuur zijn bij Kleio en lid worden van de Sollicitatiecommissie! Dit is de kans om al je vragen te stellen aan doorgewinterde bestuursleden. Deze zal maandag 16 mei plaatsvinden in OMHP A1.18C.

Wat doe je in een week als bestuurslid van Kleio? Is er ook ruimte voor studie en vrije tijd? Wat zijn de grootste valkuilen in een bestuursjaar? Wat doet een intern nou precies? Op al deze moeilijke vragen zullen de huidige bestuursleden antwoord geven. Zij vertellen iets over hun functie, de sollicitatieperiode en over het Algemeen Lid van de Sollicitatiecommissie. Mocht je interesse hebben in het bestuur of de Soco kom dan vooral gezellig langs! We zullen daarna ook op een wat informelere manier naborrelen zodat je je niet gedwongen voelt om al je lastige vragen meteen te stellen.
Van 9 tot en met 29 mei zijn namelijk de sollicitaties voor het 92ste bestuur en de Sollicitatiecommissie geopend! Stuur vóór zondag 29 mei 23:59 uur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@kleio-amsterdam.nl om uitgenodigd te worden op gesprek als je graag onderdeel wil uitmaken van het 93ste bestuur van Kleio. Je kunt open, voor een specifieke of voor verschillende functies solliciteren. Aankomende week zullen elke dag informatiefilmpjes gepost worden op Facebook en Instagram over de verschillende functies binnen het bestuur.
Tevens zullen de sollicitaties openen voor de functie Algemeen Lid in de Sollicitatiecommissie. Als je interesse hebt in deze functie stuur dan je motivatiebrief vóór 22 mei 23:59 uur naar info@kleio-amsterdam.nl.

WAT: informatieavond bestuur/Soco bij Kleio
WANNEER: 16 mei
HOE LAAT: 18.00 uur
WAAR: OMHP A1.18C
VOOR WIE: iedereen die interesse heeft om te solliciteren voor het Kleiobestuur of de Sollicitatiecommissie